Pénzügyi biztonság létrehozásában

Segítettünk ügyfeleinknek, hogy megtalálják a biztonságos pénzügyi megoldást

A Profi Pénzügyi Megoldás elérhető mindenkinek

A következő sorokban visszaemlékszünk, hogy mennyi pénzügyi megoldás született, megannyi élethelyzetben:

Mindannyiünk költségvetése bonyolult. A legalapvetőbb kiadások részletes összegyűjtése is komoly feladat. Pedig ez az alfája a teljeskörű felmérésnek. De ebben is segítséget nyújtunk egy egyszerű módszerrel. Tettük ezt már több száz hálás magyar család esetében. Ügyfeleink meglévő kiadásait felülvizsgálva segítettünk nekik spórolni, és a felesleges pénztemetőket megszüntetni.

Az elmúl évek-évtizedek komoly nyomott hagytak a hitelpiacon. Elég ha csak a lakosság devizahitel bonyodalmát említjük. A felnőttek 60 %-ánál találkozunk több éves tartozásokkal. Ezek többnyire elavult konstrukciók, melyeket frissíteni kell. Hitellel rendelkező ügyfeleink szerződéseiben a kamatokat fixáltuk, hogy csökkentsük kitettségüket a piaci változásokkal szemben.

Tőke=Idő x Pénz. Találkoztunk olyan célokkal, amelyek elérésére elég időt szántak ügyfeleink. Olyanokkal is, amelyeket sürgetett az idő. Mi mindig azt mondjuk, hogy ha időben elkezdünk felkészülni a célokra, akkor kényelmesen és biztonságosan elérhetjük őket. Segítettünk tőkeháttér felépítésében, ami közelebb viszi ügyfeleinket céljaikhoz, minden váratlan kiadásra felkészülve. 

Carpe diem. Élj a mának. Hányszor halljuk ezt ügyfeleinktől 🙂 Személy szerint mi ezt inkább Élj a mában módszernek nevezzük. A mai életszínvonalunkat élvezzük ki 100 %-ban. És készüljünk fel arra, hogy ezt mindig is folytathassuk! “Pénzszórós” ügyfeleinknek segítettünk abban, hogy egy jól látható, de biztonságos helyen tudják gyarapítani vagyonukat.

Annyi helyre fizetünk adott időszakban. Biztosításainkat érdemes egy csomagba összeszedni. Na ez nem jelenti azt, hogy egy társasághoz kell vinni minden szerződést. Hanem pontosan figyelni az évfordulókat. Bizony, minden egyes évfordulón keressünk kedvezőbb ajánlatokat! Segítettünk minden ügyfelünknek meglévő biztosításaik aktualizálásával, így már megszerzett vagyonuk (autó, ingóságok, ingatlanok) teljes védelmet élvezhet kár esetén.

Az élet bármely területén elérhetővé válik valós teljeskörű felméréssel a pénzügyi megoldás

Segítünk megtalálni a biztonságos megoldást

Nem vagy egyedül. A megoldás 5 kattintással lejjebb vár rád.

Pár sorban írd meg nekünk kérdésed, és amint csenget az értesítés, nekilátunk felkutatni a legjobb megoldást.

Maxim Business & Financial Coach Bt-nél a közös munka mindig az eredményről szól.

    Olvass tovább pénzügyi biztonság témakörben

    Pénzügyi biztonság blog

    A betonbiztos alap a pénzügyi biztonsággal kezdődik... Alapvető Pénzügyi biztonság nélkül bohóc hal vagy az óceánban a cápák és orvhalászok hálói között