Otthonok megteremtésében

Otthonteremtés biztonságban

2018 októberéig a lakástakarékpénztárak voltak hivatottak segíteni a magyar lakosság lakáscéljait, melyre állami támogatás is járt. Azóta népszerűségük megtorpant.

A magyar állam meghatározott célja az otthonteremtés támogatása. A családalapítókat és a már családosokat is egyaránt támogatások és adókedvezmények hada veszi körül. Nem hagyjuk, hogy elvessz a szakzsargonban! Csak konkrétumokról beszélünk!

A családi fészek alapkövének letételéhez sok-sok felelős döntést kell meghozni. Te csak törődj azzal, hogy milyen színűek legyenek a falak és milyen szőnyeg legyen a nappaliban 🙂 Minden mást bízz ránk, hogy több időt tölthess a családdal.

Célunk az, hogy a lehető legsokoldalúbb módon segítsünk mindenkinek. Alább felsoroltunk pár megvalósult ügyletet, mellyel hozzájárultunk a saját otthon megteremtéséhez.

Otthonteremtési célok elérése

Ügyfeleinket segítjük abban, hogy lakás céljukat ugyanúgy elérjék, és beszélgetéseink során megtaláljuk az időben is megfelelő lehetőségeiket.

Családvédelmi akcióterv egyszerűen

Vannak ügyfeleink, akiket a családvédelmi akciótervek keretein belül juttatunk saját otthonhoz plusz hitelek nélkü. Így már első gyermeküket a saját otthon melegében nevelhetik. 

A hitel törlesztője csökkenthető

Van, aki idősebb és már iskolás gyermekeinél abban segítettünk, hogy a meglévő hitelük havi törlesztője alacsonyabb legyen. A fennmaradó összeget gyermekei jövőjére tudja fordítani.

Felül kell vizsgálni a lakáshitelt

Van olyan ügyfelünk, akinek segítettünk a meglévő kedvezőtlen hitelét a legkedvezőbb személyre szabott hitellel kiváltani. Ezzel hozzásegítve őt és családját a jelenlegi otthonukhoz.

Van, akinek hitelén adókedvezménnyel spóroltunk, és azt a nyugdíjába fekteti.

A hiteleket is 2-3 évente felül kell vizsgálni. A piaci változásokat kihasználva akár millió forintos nagyságrendet is meg lehet spórolni a visszafizetendő összegen. Ez alatt azt értjük, hogy változnak a bankok által meghirdetett kamatok az újonnan felvett hitelekhez kapcsolódóan. Kevesen tudják, hogy egy hitel kiváltásánál mik azok a pontok, amiket figyelembe kell venni. Illetve milyen költségekkel jár a meglévő hitel cseréje. Nem is beszélve arról, hogy mennyi időt emészt fel egy ilyen kiváltás.

Ez az otthonteremtés előtt felvett hitelekre is érvényes.